Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart
Hypnose Ås, Hypnose Ski, Hypnose Nordre Follo, Hypnose videokonsultasjon, Hypnose videosamtale, Hypnoterapi Ski, Hypnoterapi Ås, Hypnoterapi Nordre Follo, hypnoterapi videosamtale, hypnoterapi videokonsultasjon

Anja Paulus

HELSE FOR KROPP OG SJEL

Stressmestring 

Kvitt deg med negative tanker, følelser og vaner


Hypnoterapi, EFT, kinesiologi, OldPain2Go, TRE, Psy-Tap

Én til én-timer, videosamtaler og kurs


Kontaktinfo og timebestilling

Bli kvitt søtsug og overspising

med hypnose


Ønsker du å gå ned i vekt, og få mer energi og overskudd? 

Hypnose og EFT er fantastiske verktøy for å dempe søtsug og trangen til å overspise. 

Bli kvitt søtsug med hypnose, søtsug hypnose Ås, søtsug hypnose Ski, søtsug hypnose Nordre Follo, søtsug hypnose videokonsultasjon, søtsug hypnose videosamtale

Ganske ofte stemmer alle disse tre punktene for kundene mine som kommer for å få hjelp til vektreduksjon. Om du sliter med å gå ned i vekt, kan det ha forskjellige grunner. De hyppigste årsakene for uønsket fett på kroppen er:


1. Du spiser for mye/feil mat, eller drikker for mye sukkerholdig drikke.

Som regel vet du selv hva du gjør feil. Det du trenger hjelp til er viljestyrken til å kutte ut det du spiser for mye av, pluss motivasjon til å gjøre det som er bra for kroppen din - spise sunn mat i passe mengder, og sørge for nok mosjon.


2. Du er plaget med kronisk stress.

Over tid setter stresshormonet cortisol kroppen din i energisparmodus. Stoffskiftet ditt kan derfor ha blitt lavt, og det samme gjelder ofte energinivået ditt. Muligens spiser og mosjonerer du uregelmessig. Det du trenger av meg er verktøy for å stresse ned, og gjøre tiltak som er bra for kropp og sjel.


3. Du har lavt stoffskifte på grunn av tidligere slankekurer, etter menopausen, eller av medisinske årsaker.

Den såkalte jojo-effekten har de fleste opplevd, som har prøvd seg på slankekurer. I tillegg opplever spesielt kvinner en merkbar stoffskiftereduksjonen i og etter overgangsalderen. Selv om behandlinger med hypnose, EFT og kinesiologi ofte bare i liten grad kan endre noe på stoffskiftet ditt, så kan jeg likevel hjelpe deg med stressreduksjon og maksimal motivasjon for å trene og spise sunn mat!


Ganske ofte stemmer alle disse tre punktene for kundene som kommer til meg for å få hjelp til vektreduksjon. 

Hypnose er en fantastisk måte å stresse ned og samtidig omprogrammere underbevisstheten din på. Ofte forsvinner søtsug og avhengighet av sjokolade eller brus alt etter én hypnose!

Les mer om hypose her

I mine behandlinger lager vi individuelle hypnoseopptak til deg, som du får med deg etter timen.

I tillegg jobber vi med "tapping" (EFT/tankefeltterapi) , som hjelper deg med å takle årsakene til søtsug og overspising. Tapping er også et enkelt selvhjelpsverktøy du kan bruke hjemme. 


Jeg anbefaler deg å sette opp 4 timer med meg (spesialprogram vektreduksjon). På denne måten får du best mulig oppfølging over tid. 

Ta kontakt for mer informasjon og timebestilling her:

Send e-post